Сериозни екипи от различни специалисти работят по изготвянето на доклада

...
Сериозни екипи от различни специалисти работят по изготвянето на доклада
Коментари Харесай

САЩ ни казват вземете се в ръце, смята Елена Поптодорова

Сериозни екипи от разнообразни експерти работят по правенето на отчета на Съединени американски щати за България. Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният дипломат на България Елена Поптодорова за годишния отчет на държавния департамент за корупцията и ниското доверие в правосъдната ни система.

По думите ѝ нараства скоростта, с която се споделя на България - " вземете се в ръце " . Вярно е, че ние не сме положителни в усвояването на по този начин наречената протегната ръка, уточни Поптодорова.
 Държавният департамент уточни старите недостатъци на България
Държавният департамент уточни старите недостатъци на България

Те са корупцията, малцинствата и противозаконните арести

Тревожната оценка е, че толкоз постоянно и повтарящо се установяват недостатъци, които се задълбочават, в сравнение с да се лекуват. Събират се в една гореща точка прекалено много тревожни оценки , само че от нас зависи дали ще отлепим и тръгнем напред в решаването на дефицитите, проучва посланикът.

Тя недоумява дали има някои рационален човек, който да изясни за какво се пази това остаряло законодателство в България . Почти всеки един човек ще се съгласи със мненията на годишния отчет на държавния департамент на Съединени американски щати, уточни Поптодорова.
 Демерджиев даде обещание изненада от имената в производствата за корупция
Демерджиев даде обещание изненада от имената в производствата за корупция

Част от инспекциите ще бъдат докладвани на българската прокуратура, а друга - на европейската

По тематиката за войната в Украйна Елена Поптодорова означи, че срещата на съветския президент Владимир Путин с китайския му сътрудник Си Дзинпин демонстрира другарството сред двете страни - Китай и Русия. За първи път Русия става подвластна от друга страна, като главните претенции на Русия към Китай са дипломатическа поддръжка. Задава се напълно нов стадий на преформатиране на интернационалните връзки, разяснява още някогашният дипломат на България в Съединени американски щати.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР