Сериозна чистка предприе ръководството на Берое ден след края на

...
Сериозна чистка предприе ръководството на Берое ден след края на
Коментари Харесай

Берое освободи 13 футболисти и привлече шестима

Сериозна чистка предприе управлението на Берое ден след края на сезона в Първа лига. Вчера старозагорци изгубиха от ЦСКА София с 0:2 в последния си мач от акцията и приключиха на шесто място в крайното класиране, а през днешния ден " зелените " оповестиха, че се разделят с 13 играчи и притеглят шестима нови.

Душан Перниш приключва своята кариера и ще се завърне в своята татковина Словакия. Той записа 115 мача с екипа на отбора. Играчите с изтичащи контракти, които ще продължат своята кариера в други тимове са Георги Ангелов (62 срещи), Илиас Хасани (24 срещи), Крум Стоянов (33 срещи), Теди Мезаг (43 срещи), Димо Бакалов (16 срещи), Ибрахима Конте (43 срещи) и Октавио (37 срещи).

Своите контракти с отбора по взаимно единодушие прекратиха Християн Василев (10 срещи), Иван Минчев (89 срещи), Еривалдо (22 срещи) и Радослав Апостолов (2 срещи). Договорът за наем на Гаюс Макоута (39 срещи) пък изтече и той се завръща в португалския „ Брага “.

В същото време до този миг шест нови играчи са подписали предварителни контракти с Берое и ще стартират подготовка с отбора за новия сезон. Това са Реян Даскалов, Даниел Генов, Камен Хаджиев, Христо Митев, Омар Сако и Абубакар Тонгара. След приключване на своя наем в Янтра в тима се завръщат Иван Гошев и Стоян Иванов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР