Сериозен гаф в ефира на предаване на НОВА.Лора Крумова избесня

...
Сериозен гаф в ефира на предаване на НОВА.Лора Крумова избесня
Коментари Харесай

Колеги побъркаха Лора Крумова! Ето причината

Сериозен гаф в ефира на предаване на Народоосвободителна въстаническа армия.

Лора Крумова избесня в ефир, а повода бе непрофесионалното държание на екипа в апаратната, което ѝ пречеше да води изявлението си с сътрудника ѝ Александър Симов.
-->
" Моля сътрудниците за тишина в студиото. Освен в случай че някой не превежда на различен език... през цялото време някой ми суфлира в ухото ", сподели тя на изключително висок и респектиращ звук.  

По думите на Симов сме в уникална обстановка. Нямаме политически послания, които да разясняваме, има единствено модели за държание в джунглата.

" Буквално на третия ден след изборите сме очевидци на скотски флирт сред първата и втората политическа мощ ", добави социалистът. 

" Изводът, който може да се направи е, че ставаме очевидци на спектакъл. Нито първата, нито втората мощ желаят да създадат държавно управление ", счита той.

Той отхвърли опцията да има коалиция сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. „ Никой в никакъв случай не е приказвал сходно нещо. На стадий сме, в който обединенията са невъзможни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР