Серина Уилямс ще продължи завръщането си на турнира от Женската

...
Серина Уилямс ще продължи завръщането си на турнира от Женската
Коментари Харесай

Серина Уилямс потвърди участие в Торонто

Серина Уилямс ще продължи завръщането си на шампионата от Женската тенис асоциация в Торонто, потвърдиха уредниците на конкуренцията. Бившата номер 1, която изигра първия си мач на корта след година неявяване по време на загубата в първи кръг на Уимбълдън предишния месец, попадна измежду листата с огромни имена за съревнованието сред 6-14 август.

Уилямс, която употребява своя предпазен ранкинг, с цел да влезе в главната скица, се причислява към поле, което включва 41 от първите 43 тенисистки в международната класация, в това число двукратната шампионка на Ролан Гарос и международна номер 1 Ига Швьонтек. Американката загуби от непоставената французойка Хармъни Тан в три сета на Ол Ингланд Клъб предишния месец. Запитана по отношение на проектите си за бъдещето, Уилямс, която навършва 41 по-късно тази година, не пожела да даде безапелационен отговор. „ Кой знае къде ще се появя? “, показа тя пред публицисти.

Наоми Осака, Коко Гоф и шампионката на Ю Ес Оупън Ема Радукану са измежду останалите огромни имена за шампионата в Торонто.

В мъжката конкуренция, която ще се организира в Монреал, Рафаел Надал ще направи завръщане от травма, която го спря от присъединяване на полуфиналите на Откритото състезание на Англия. Испанецът има пет трофеи в Канада и ще се опита да изравни рекордьора по оценки Иван Лендъл, който има шест. Освен Надал, в шампионата са още международният номер 4 Стефанос Циципас, Каспер Рууд и испанецът Карлос Алкарас, в добавка към номер 1 в света Даниил Медведев. Заявки при мъжете са дали още първата ни ракета Григор Димитров и първенецът на Уимбълдън Новак Джокович, който все още не може да играе в Съединени американски щати и Канада поради коронавирусните правила, само че чака положително развиване в идващите дни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР