Сериалите, които предлагат стрийминг платформите, са все повече и все

...
Сериалите, които предлагат стрийминг платформите, са все повече и все
Коментари Харесай

Това ли ще е дестинацията на трети сезон на Белият лотос

Сериалите, които оферират стрийминг платформите, са от ден на ден и все по-качествени. И въпреки всичко има заглавия, които съумяват да се отличат и да ни карат да се вълнуваме с всеки нов епизод. И сезон.

Кой се завръща в трети сезон на " Белият лотос "

Нови елементи за продукцията

Такова е " Белият лотос " - продукцията на Майк Уайт за НВО, който прерасна от лимитиран сериал в антологична поредност. През декември завърши вторият му сезон, чието деяние се развиваше на друго място и с разнообразни основни настоящи лица.

И, както към този момент научихме от самия Уайт, трети сезон ще ни придвижи някъде в Азия в различен хотел от веригата " Белият лотос ". Съвсем евентуално е да забележими някое (или някои) познато лице от първи и/или втори сезон.

А към този момент разполагаме с подсказва за точната дестинация. Поне съгласно Los Angeles Magazine, където считат, че новите серии ще бъдат снимани в Япония и, по-точно, в Киото. От изданието цитират остаряло изявление на Уайт, в което той споделя, че желае да върне избрана героиня, без която " няма по какъв начин да отидем в Япония ".

Според Кенет Шапиро, дълготраен редактор на TravelAge West, пък само Киото разполага с петзвезден хотел, задоволително огромен, с цел да побере екипа на холивудска продукция, с задоволително местоположения за фотоси и препратки към упоменатата тематика на трети сезон - религията.

Той цитира и съответен хотел - Kyoto Four Seasons. Именно в хотели, ръководени от известната верига, бяха снимани първите два сезона на " Белият лотос " - един в Хавай и един в Сицилия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР