Сериалът на HBO The Last Of US: Последните оцелели е

...
Сериалът на HBO The Last Of US: Последните оцелели е
Коментари Харесай

Сериалът Последните оцелели е подновен за втори сезон

Сериалът на HBO " The Last Of US: Последните оживели " е възобновен за втори сезон.

Новината идва единствено след два излъчени епизода от първия сезон. Сериалът има решителен триумф измежду фенове, медии и критици. 

Поредицата, дело на Крейг Мейзин (носител на премията " Еми ", основател на " Чернобил " на HBO) и Нийл Дръкман (създател и сценарист на наградения франчайз игри " Последните оживели " и съпредседател на " Naughty Dog " ), бележи втория по величина дебют на сериал за HBO, следвайки единствено " Домът на дракона ".

За първата седмица от премиерата си първи епизод към този момент има близо 22 милиона фенове в Съединените щати, което е повече от 5 пъти повече от премиерната му към този момент на 16 януари, предаде Дир.бг.

Отново в Съединени американски щати, втория епизод регистрира 5,7 милиона фенове в HBO Max и телевизионните канали на HBO, въз основа на данни от " Nielsen ", добавяйки повече от 1 милион нови фенове по отношение на премиерата на шоуто. Този скок от 22% бележи най-големия растеж на аудиторията от две седмици за всички истински трагични сериали на HBO в историята на мрежата.

" The Last Of US: Последните оживели " се трансформира в шлагер и в обществените медии, като сериалът стана номер 1 в международен мащаб в Twitter по време на дебютния си епизод. Към днешна дата тийзърите и филмовите откъси на първи сезон са събрали повече от 100 милиона гледания в международен мащаб.

" Крейг и Нийл, дружно с Каролин Страус и останалата част от нашия свръхестествен актьорски състав и екип, дефинираха род с техния майсторски дебютен сезон на " The Last Of US: Последните оживели ", споделя Франческа Орси, изпълнителен вицепрезидент, програмиране на HBO, началник на HBO " Драматични сериали и филми " - " След като направихме паметен първи сезон, нямам самообладание да видя по какъв начин този тим надминава себе си още веднъж с втория. "

" Много съм признателен на Нийл Дръкман и HBO за нашето партньорство и съм още по-благодарен на милионите хора, които се причислиха към нас в това пътешестване ", споделя Крейг Мейзин, изпълнителен продуцент. " Публиката ни даде късмет да продължим и като почитател на героите и света, основан от Нийл и Naughty Dog, не бих могъл да бъда по-готов да се потопя още веднъж. "

Действието в епизодите се развива 20 години след унищожаването на актуалната цивилизация. Закоравелият наемник Джоел (Педро Паскал) получава поръчка да изведе незаконно Ели (Бела Рамзи), 14-годишно момиче, от карантинната зона. Това, което стартира като задача за Джоел, скоро се трансформира в брутално и сърцераздирателно пътешестване, защото и двамата би трябвало да прекосят Съединени американски щати и оцеляването им зависи един от различен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР