Серхио Бускетс е променил решението си да напусне отбора това

...
Серхио Бускетс е променил решението си да напусне отбора това
Коментари Харесай

Бускетс с ново решение за бъдещето си в Барселона

Серхио Бускетс е трансформирал решението си да напусне тима това лято, показва “Mundo Deportivo. ”

По-рано медиите оповестиха, че 34-годишният полузащитник няма желание да остава в лагера на каталунците и желае да премине в МЛС.

Отбелязва се, че повратният миг в решението на Бускетс е диалог с наставника на каталунците Чави. Специалистът убедил Бускетс да обмисли удължение на престоя си на “Камп Ноу ”, с което той се съгласи.
 Бускетс решил къде желае да продължи кариерата си след Барселона Бускетс решил къде желае да продължи кариерата си след Барселона
Бускетс искаше да се събере в МЛС с някогашния си съотборник Лионел Меси, който по последни данни ще възобнови контракта си с ПСЖ и няма да напуща парижкия клуб. Това беше и една от аргументите испанският състезател да обмисли да оставането си в Барселона.

Бускетс е при каталунците от 2005 година Той изигра 696 мача за тима, 143 за националния тим на Испания, с който приключи кариерата си в края на Мондиал 2022 в Катар. По време на кариерата си Серхио завоюва всеки трофей, за който се състезаваше. Той не можа да стане притежател единствено на трофея на Лига Европа.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР