Сергей Александров, приятел на Даря разказал пред „Пети канал“, че

...
Сергей Александров, приятел на Даря разказал пред „Пети канал“, че
Коментари Харесай

Дугин, Даря, Путин и смъртта: Заслужена за чужди и адски несправедлива за свои

Сергей Александров, другар на Даря разказал пред „ Пети канал “, че дъщерята на проф. Дугин имала доста врагове и даже получавала закани. Най-вече поради дейната си поддръжка на войната против Украйна.

Да, позицията на журналистката Даря е известна от дълго време. Както и присъединяване й в пропаганадиране на плана за Евразийски свят и велика Русия, която да дефинира дневния ред на света. „ Няма по-велика мощ от Русия и нейното място е на върха на международната пирамида “, твърдеше Даря Дугина.

Сред враговете й Александров показва демократичните кръгове, които водели антируска агитация и поддържат западните полезности.

Александров обаче не помни, че гърмежите не са в арсенала на либералите, а на крайни патриотични и националистически организации и течения. Такива в Русия има колкото желаете.

Приятелят на Даря назова 20 август „ Ден за офанзива против патриотите в Русия “.

Подобно мнение е разбираемо – самият Сергей Александров е деен последовател на експанзията против Украйна, наричана „ връщане на съветските територии “.

По-интересен е различен факт. Даря е била с татко си на фестивала „ Традиция “ в селцето Захарово. Оттам те си потеглят дружно, само че в последния миг Александър Дугин трансформирал проекта и тръгнал с друга кола към Москва. Дал ключовете на своя джип на Даря. Тя потегля и след два километра – „ Бум “.

Сигурно е случайност: кой татко ще изпрати на гибел детето си, в случай че има някаква информация за готвено нападение против него. Но самият Дугин е прочут с тайните теории, които разпространяма от години. Неслучайно го назовават „ Распутин на Путин “. През 1980 година той води дребният си наследник до един от паметниците на Ленин и го кара да заплюе „ вожда на октомврийската гражданска война “, която Дугин дефинира като кръвопролитие. След известно време той публично се извинява и декларира че Ленин въпреки всичко е талантлив. През 90-те години той основава Национал-болшевишка партия. Дугин е създател на така наречен „ четвърта политическа доктрина “ за международно владичество на Русия, като продължение на предходните три: фашизъм, комунизъм и демократизъм. Евразийството е бъдещето. В една своя публикация Дугин декларира изрично, че България напълно скоро ще стане част от новия „ Руски свят “, дружно с Иран, Северна Кория, Сърбия, Беларус.

За Украйна „ мозъкът на Путин “ е безапелационен: „ Украинците би трябвало да се убиват, убиват и убиват. Казвам ви това като професор “.

Та, за какво Дугин е трансформирал решението да пътува с щерка си безусловно в последния миг?

Версиите занапред ще се роят.

Ще чуем, че гърмежът е пъклено дело на украинците, които Дугин вярно предлага да бъдат избивани до крайник. И те, тъй като са нацисти и терористи, какво друго да измислят, с изключение на да взривят младата 30-годишна жена. Която също е била последовател за това украинците да бъдат осъдени грубо за това, че не желаят да са част от Русия.

Вероятно самият проф. Дугин, ще разгласи какво мисли по въпроса напълно скоро. Едва ли някой си показва, че като татко ще бъде грохнал от трагичната крах на Даря до степен да се откаже от дейната активност в поддръжка на Путин, Кремъл и скъпата му рожба – евразийството. Макар, че… Възможни са и изненади. Не постоянно човек е толкоз стоманен, колкото желае да наподобява.

Не е за изхвърляне и вид кръгове до Кремъл да са забъркани в атентата. Не е допустимо, или най-малко е супер мъчно да взривиш автомобил с Путин в него и петдесет души професионални охранители в близост. Но да удариш неговия гуру е вид, осигуряващ смяна на политическия курс. Или най-малко вяра да се случи това. А и хората от кръга до властта имат запас и благоприятни условия да провеждат нещо такова.

Украинците също имат претекстове да отмъстят за това, което Дугин е направил, с цел да се стигне до тази злокобна война против страната им. Вероятно имат и капацитет да го създадат – организационно и механически.

А за какво да не съветските секрети служби? Тяхното въздействие върху Путин в последно време не е това, което беше. Докато въздействието на Дугин с неговите теории за велика Русия, от която да трепери целия свят, от ден на ден се ускорява. Това е пагубно за самите руснаци, само че моделът на ръководство не разрешава нито независимост на мнение, полемика на хрумвания или свободни медии.

Разбира се никой няма да е изумен, в случай че проправителствени среди пласират теорията за американски скрит план против Дугин, с цел да уязвят Владимир Путин. Да го наранят в сърцето на измислената от него империя. А и янките в Русия се славят като нападателни задници, които желаят да унищожат Велика Рус.

Самият Дугин споделя: Войната принуждава човек да препотвърди своята принадлежност към общността с цената на големи персонални старания и жертви.

Когато искаш да бъдат убивани, убивани и убивани другите, би трябвало да си подготвен да ти се случи нещо подоно и на теб.

Защото идиотизмът в своите корени е сакрален.

Пример за подобен идиотизъм е огромното " просветление " на проправителствената организация ТАСС, че в джипа, който карала Даря, е имало взривно устройство. Невероятно изобретение...

Бившият английски министър председател Рамзи Макдоналд ни е оставил следната мисъл: Казват ни, че войната е ликвидиране. Не - самоубийство е.

Струва ми се прав.

Интересно какво мисли за случилото се с Дугини Путин? За всички родители, които научават, че децата им са мъртви.

Огнян Стефанов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР