Серафим Василев – Финци, познат на всички зрители от участието

...
Серафим Василев – Финци, познат на всички зрители от участието
Коментари Харесай

Култов участник от Фермата ожени дъщеря си

Серафим Василев – Финци, прочут на всички фенове от присъединяване си във втори и в осми сезони на " Фермата ", омъжи една от трите си дъщери – Гергана.

Нейният брачен партньор Димитър е от Козлодуй и сватбата бе тъкмо там. Изнесеният обред бе до кораба „ Радецки “, а самото празненство в ресторант в града.

Младоженците Гергана и Димитър живеят в София, където работят в ИТ сферата.

 undefined

Снимки: Соня Ангелова

За музикалната стратегия на сватбата се погрижи Евгени Коев, също участник във " Фермата " 8, и неговата група „ Казанлъшко въодушевление “.

„ Сватовете пристигнаха да вземат булката от вкъщи ни в Лом. На младоженците подарихме околосветско странствуване, като те ще си изберат къде да отидат. През септември ще вършим женитба и на другата ми щерка Здравена. Тя се занимава с авиационни технологии “ – показа Финци пред LadyZone.bg.



Третата му щерка Благовеста скоро ще стане на 4 години. Тя е кръстена на наставничката от " Фермата " Бети. Именно Бети и Ники са и кумове на Серафим и брачната половинка му Илияна.

На сватбата бе и дъщерята на Бети и Ники – Петя, която чака своето трето дете. През октомври 2021 година тя роди близнаци – Николай и Мадлен.

„ Този уикенд отивам при Бети и Ники, които ще изпращат говедата на паша. Иначе работата върви добре, развиваме се. Пожелавам си скоро да има внуци “ – призна ни хлебарят от Лом.



създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР