Септември София записа победа с 1:3 като гост на Хебър

...
Септември София записа победа с 1:3 като гост на Хебър
Коментари Харесай

Септември спечели дербито на новаците в Елита

Септември София записа победа с 1:3 като посетител на Хебър Пазарджик в среща от втория кръг на efbet Лига. Двубоят се игра на Националния стадион " Васил Левски ". Симеон Александров откри резултата в 17-ата минута, а 63-ата Иван Арсов остави столичани с човек по-малко. В 79-ата минута Александров осъществя втори гол, а в 85-ата минута Атанас Кабов вкара трето попадение. В 88-ата минута Октай Хамдиев също се разписа, с което оформи и крайния резултат.

Двубоят стартира с по-активни дейности на столичани. В 8-ата минута рисков удар на Красиан Колев от далечна отдалеченост мина рисково около вратата на Дебърлиев. По-доброто начало на Септември даде резултат в 17-ата минута. Тогава Делимеджац откри Симеон Александров пред наказателното поле. Последният комбинира с Димитър Костадинов, който от своя страна го изведе с приказен пас и за крилото не бе мъчно да преодолее Дебърлиев за 0:1.

Символичните посетители бяха покрай нов гол две минути по-късно. Мартин Стоянов се озова на стрелкова позиция в наказателното поле и насочи удар, който вратарят на " зелените " мазета в корнер. След неговото осъществяване Асен Георгиев стреля с глава, само че още веднъж Дебърлиев съумя да избави.

В 38-ата минута след многоходова офанзива Кабов откри Делимеджац, който опита удар от към 20 метра, само че след рикошет Дебърлиев нямаше проблем да улови. Малко по-късно и Кабов опита удар от далечна отдалеченост, който не затрудни стража на пазарджиклии.

Втората част стартира равностойно, само че Хебър продължаваше да изпитва усложнения в нападателен проект и по никакъв метод не затруняваше Шейтанов. В 60-ата минута Осира насочи първи удар по посока вратата на Септември, който беше неакуратен.

Три минути по-късно столичани останаха с човек по-малко. Иван Арсов извърши нарушаване против Октай Хамдиев отдясно и основният рефер Красен Георгиев му сподели втори жълт картон. В 68-ата минута пред Хебър се откри отлична опция за изравнително попадение. Хамдиев беше изведен зад защитата, напредна, само че насочи неакуратен удар, който излезе в навън.

В 79-ата минута Септември реши всичко в срещата. Защитата на Хебър заспа, което разреши на Айкут Рамадан с пас през центъра да изведе Александров самичък против вратаря, а 18-годишният футболист не сбърка за 0:2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР