Септември (Симитли) е шампион в коледниядетски турнир Симитли 2022“.Малките шампиони

...
Септември (Симитли) е шампион в коледниядетски турнир Симитли 2022“.Малките шампиони
Коментари Харесай

Кирил Десподов и Ради Кирилов наградиха децата на Септември

Септември (Симитли) е първенец в коледниядетски шампионат „ Симитли 2022 “.Малките първенци се изправиха на финала против тима на „ Спорт Вилаж “ – Сандански. В постоянното време на финалният мач резултатът бе 0:0. Наложи се дузпи с цел да се отличи първенеца в шампионата и футболистите на Септември (Симитли) демонстрираха, че имат и тези качества и съумяха да нанесат 4 попадения на тима на " Спорт Вилаж " и мачът приключи с резултат 4:2.

През всички дни на шампионата, дребните футболисти сподели отлични качества и умения, добра тактичност и състезателен дух. Добра беше играта на всички участници в шампионата.

Без никакви съмнения можем да кажем, че тимът на Септември (Симитли) стоеше доста добре на терена и съумя да завоюва първото място.

Треньорите на дребните първенци Антон Бачев и Методи Илиев са извънредно удовлетворени от играта на момчетата. „ Те сподели на терена тъкмо това на което ги учим, да изнасят топката с игра. Представиха се чудесно, демонстрираха своите положителни качества, което докара и до крайния резултат – победа в шампионата “. С тези думи треньорите изрекоха своето удовлетворение от цялостната игра на момчетата.

Специални посетители на награждаването бяха Кирил Десподов и Радослав Кирилов, които способстваха за огромна страст на всички деца.

Награждаването мина през няколко стадия – самостоятелни и отборни.

В отборните награди Кирил Десподов, персонално връчи огромната премията на финалистите в шампионата Септември (Симитли).

Звездата на община Симитли, Радослав Кирилов награди тимът на „ Спорт Вилаж “ - Сандански, които взеха второто място в спортното съревнование.

Третото място бе за тимът на „ Беласица “ – Петрич, които получиха своята премия от Старши треньорът на Септември (Симитли) Стефан Гошев.

Радослав Бачев, дълготраен футболист от Симитли, награди тимът на „ Вихрен “ - Сандански, които сграбчиха четвъртото място в шампионата.

В самостоятелните награди се отличиха няколко от състезателите, които сподели отлични футболни умения.

Кирил Десподов, поздрави и връчи премия на гол майстора в тазгодишния шампионат. Тя бе отличена за Андрей Киневирски от Гоце Делчев.

Старши треньорът на Септември (Симитли) - Стефан Гошев, връчи премията за най-хубав бранител на Георги Драмов от „ Спорт Вилаж “ – Сандански.

Родослав Кирилов награди локалното момче от Симитли - Велислав Йорданов за най-полезен състезател в шампионата.

Организаторът от Септември (Симитли) – Пламен Скендерски награди Габриел Йовчев за най-хубавия вратар в шампионата.

За всички деца от наградените тимове, получиха медали от кметът на община Симитли Апостол Апостолов. Той персонално поздрави дребните финалисти и им пожела „ Да бъдат здрави и да демонстрират от ден на ден спортни умения “.

Припомняме, че търнирът „ Симитли 2022 “, се организира за шеста поредна година в Симитли. Всяка минала година ползата засъстезаниетое все по-голям от футболните обединения.Отново се включихаучастници от цялата област, само че и освен.Сили в тази годишното издание премериха децата, родени през 2013 година.

Коледният детски шампионат по футбол се организира под патронажа на община Симитли и на кметът Апостол Апостолов, който е някогашен футболист и футболен арбитър.

Желанието на кметът на общината, както и на уредниците от футболен клуб „ Септември “ Симитли към този момент е осъществена и можем да твърдим, че шампионатът всяка година набира от ден на ден искащи за присъединяване и се трансформира в интернационална конкуренция!

В изданието се включиха и следните тимове, които се класираха на следните позиции. Ето и крайното класиране:

  1. Септември (Симитли)
  2. Спорт Вилаж (Сандански)
  3. Беласица (Петрич)
  4. Вихрен (Сандански)
  5. Пирин (Гоце Делчев)
  6. Банско
  7. Хлапетата
  8. Кюстендил
  9. Разлог

10.Кюстендил - 2

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР