Септември се очертава да бъде вълнуващ месец за криптопазара, като

...
Септември се очертава да бъде вълнуващ месец за криптопазара, като
Коментари Харесай

7 алткойна, готови за огромен скок през септември

Септември се обрисува да бъде трогателен месец за криптопазара, като няколко токена са подготвени за зашеметяващи облаги, написа Analytics Insight и изброява:    “Силните кандидати да яхнат бичата вълна този месец са Dogecoin (DOGE), XRP (XRP), Fantom (FTM), Shiba Inu (SHIB), Gala (GALA), The Sandbox (SAND) и InQubeta ($QUBE). В тази публикация ще се задълбочим във факторите, допринасящи за бичите настроения към тези криптовалути. Освен това тя ще опише за какво те са най-хубавите алткойни - сборен термин за всички криптовалути отвън Bitcoin, за покупка този месец ”:   InQubeta ($QUBE): Пресечна точка на изкуствения разсъдък и блокчейн    InQubeta е план, който се намира в пресечната точка на изкуствения разсъдък (AI) и блокчейн технологията. С този си революционен ход токенът се стреми да употребява мощта на блокчейн, с цел да реши една мъчителна точка в пейзажа на AI: набирането на средства.    Неговото предложение за стойност се върти към това да бъде първата платформа за групово финансиране на започващи предприятия с изкуствен интелект посредством криптовалута, основана на блокчейн. С други думи, бизнесмените в региона на AI ще могат да набират средства посредством нейния NFT пазар и токена $QUBE.   

Като нововъзникващ токен в предварителна продажба (етап 4) на цена 0,0133 USD, той има забележителен капацитет за напредък. Според анализатори тази криптовалута може да се повиши с 3000% през септември, което я прави най-хубавата, в която да инвестирате в този момент, показва профилираното издание. 
Dogecoin (DOGE): Любимият мемекоин    Dogecoin се издигна и се трансформира в действие, с която би трябвало да се преценяват всички в криптопространството, макар че е въодушевен от меме. Бичите настроения към водещия мемекойн могат да се отдадат на неговата доминация в тясната си област и показване на криптопазара.    Различни знаците демонстрират възходяща инерция, което евентуално ще наложи промяна в моментния му спад. В резултат на това той е топ криптовалута за покупка към днешна дата.   XRP (XRP): Водещ протокол за плащане    XRP (XRP) е личният токен на мрежата на Ripple - протокол за разплащания. Интересът към него нараства, което го прави подготвен за забележителен растеж през септември.   

На първо място, токенът ще продължи да се възползва от инерцията от частичната си победа против Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати (SEC). Освен това все по-широкото приемане и консолидиране на технологиите XRP и Ripple ще способства за мощния му растеж през този месец, показва Analytics Insight. 
Fantom (FTM): мащабируемост и оперативна съвместимост    Fantom (FTM) е платформа, отдадена на решаването на провокациите, свързани с мащабируемостта в блокчейн екосистемата. Тя набира известност поради високоскоростните си транзакции, оперативната съгласуемост и интеграцията на DeFi.    Способността ѝ да обработва хиляди транзакции в секунда я прави обичана измежду разработчиците и децентрализираните приложения (dApps). Това ще ускори приемането ѝ, което пък ще докара със себе си внезапно повишаване на цената. В резултат на това Fantom е криптовалута, която може да се трансформира в чудесна инвестиция поради идния скок в растежа и цената ѝ.   Shiba Inu (SHIB): Съперник на Dogecoin    Shiba Inu (SHIB), именуван " килърът на Dogecoin ", диша във врата на DOGE като втория най-популярен мемекойн. Той е подготвен за мощен растеж през този месец по няколко аргументи.   

Разширяването на неговата екосистема с включването на платформата Shibarium усилва блокчейн полезността на Shiba Inu. Освен това неговата динамична общественост, която е една от най-силните на криптопазара, също ще способства за нейния скок. 
Gala (GALA): Най-добрата платформа за игри, основани на блокчейн    Gala (GALA) е игра, основана на блокчейн, която има за цел да направи гражданска война в гейминг промишлеността. След като безшумно набра скорост, тя се приготвя за доста рали през септември.     Нейният модел " игра за печелене " (P2E) ще способства за скока в цената ѝ. Освен това, като една от водещите платформи за игри в блокчейн пространството, Gala се чака да бъде в челните редици на растежа и разширението на блокчейн игрите.   The Sandbox (SAND): Създаване на виртуален свят    The Sandbox (SAND) е децентрализиран виртуален свят, в който основателите могат да построяват, имат и монетизират игрови прекарвания. Тя е на прага на рали и съставлява една от най-хубавите криптовалути, в които да инвестирате. Това се дължи на новаторския детайл на метавселената, показва профилираното издание и прибавя:   

“Тъй като този виртуален свят се чака да усъвършенства общественото взаимоотношение и да стане обект на всеобщо приемане, The Sandbox ще бъде в центъра на тази гражданска война. Освен това интеграцията на NFT ще способства за известността на този токен ”. 
“Гореспоменатите криптовалути са алткойни, които би трябвало да се следят с напредването на месеца. Техните новаторски концепции и солидни основи ги вършат привлекателни вложения и токени, които не би трябвало да се пропущат в капиталовите портфейли ”, написа в умозаключение Analytics Insight.   
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР