Септември дойде, но това няма как да сложи край на

...
Септември дойде, но това няма как да сложи край на
Коментари Харесай

Романтично бягство: Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк ПО-ВЛЮБЕНИ от всякога

Септември пристигна, само че това няма по какъв начин да постави завършек на летните сантиментални бягства на звездите. Все отново, все някъде е лято, нали?

Джесика Бийл се наслаждения на сантиментален ден на плажа със брачна половинка си Джъстин Тимбърлейк в Тоскана в понеделник. 40-годишната звезда сподели страхотната си фигура в бикини с леопардова щампа, до момента в който се припичаше под италианското слънце дружно със своя брачен партньор.

Двойката се забавлява в Монте Арджентарио, Тоскана, а сантименталната конюнктура в действителност оказа помощ за настроението на двойката. Джесика и Джъстин се любуваха на морските талази и си размениха нежни целувки на плажа.

Това не е първата италианска отмора на двойката през последните месеци – те бяха  през юли.

Джесика и Джъстин ще честват 10-ата годишнина от сватбата си през октомври, откакто оповестиха обществено връзката си през 2007 година и се ожениха през 2012 година Те започнаха да се срещат, откакто Джесика завърши връзките си с Крис Еванс, Джъстин - с Камерън Диас завърши. Те се сгодиха през 2011 година и се ожениха в Италия на идната година.

Ние, от dama.bg, постоянно се радваме на постоянните звездни фамилии, които са запазили огъня между тях. Убедете се какъв брой влюбени и всеотдайни са Джесика и Джъстин в галерията:

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР