Сензационен запис е получен на пощенската кутия на ПИК.Медията не

...
Сензационен запис е получен на пощенската кутия на ПИК.Медията не
Коментари Харесай

Истина? Бомбастичен разговор между Гешев и Сарафов

Сензационен запис е получен на пощенската кутия на ПИК.

Медията не подсигурява за неговата достоверност.
-->
Той е в разгара на изключителните и невиждани за страната ни кавги, раздрусали правосъдната система.

Заглавието на имейла е " Част от разработка на ДАНС ". Гласовете в записа наподобяват изрично на гласовете на основния прокурор Иван Гешев и заместника му Борислав Сарафов.

В диалога Сарафов се кълне във безконечна честност на Иван Гешев, който малко по-късно съобщи. 

Предполага се, че става дума за телефонен диалог сред основния прокурор и сътрудника му от последните дни. Предполага се даже, че диалогът може да се е състоял в неделя, след връщането на Гешев от Америка. 

Аудиофайлът стартира с пояснение на Сарафов, че отиват с жена му да купуват играчки за дарове за децата, защото едно от тях има рожден ден.

" Искам да ти кажа единствено да знаеш, че не се прощаваме. Играта продължава. Прегрупираме се - кой на каква позиция е, само че другарството си е другарство. Ние оставаме да бъдем и другари. И това, което си говорихме с тебе, в случай че си спомняш на морето на семинара на " Ханс Зайдел " в Поморие, остава в действие. Аз разгадавам на теб и ти бъди уверен, че разчиташ на мен ", казва гласът, който извънредно доста наподобява на гласа на зам.-главния прокурор Борислав Сарафов.

" Благодаря ти. Само че нали знаеш, че те похарчиха и тебе ", репликира другият глас, който наподобява на гласа на основния прокурор Иван Гешев.

" Еми несъмнено, но какво да се прави ", отговаря гласът, извънредно наподобяващ на този на Борислав Сарафов.

" И мене. И по този начин. Да сме живи и здрави. Важното е да си гледаме децата ", установи събеседникът, за който се допуска, че е Иван Гешев.

" Затова ти споделям, каквото и да стане, където и да е, другарството, моето към теб, е налично ", казва още мъжът, чийто глас извънредно доста наподобява на този на Борислав Сарафов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР