СенкитеДесетилетия наред най-влиятелните медии в България целенасочено разпространяват инсинуации, подозрения

...
СенкитеДесетилетия наред най-влиятелните медии в България целенасочено разпространяват инсинуации, подозрения
Коментари Харесай

ВНТ: От необходимост към вдъхновение

Сенките

Десетилетия наред най-влиятелните медии в България целеустремено популяризират клевети, съмнения и подозрения за протичащото се в обществото. Така бе изфабрикувано „ публично единодушие “, без задръжки употребявано от всички партии на власт. В същото време бе основана и всеобща непоносимост, която деформира едно от най-важните обществени общувания - общуването посредством медиите.

Като разобличава популизма и разрушава митовете, битуващи в обществото, една нова телевизия е окуражена да пречупи тази неподходяща наклонност.

Светлината

Свободата на изложение е основополагаща полезност за основателите на. Верен на името си, каналът дава на българските фенове нов прочит на информацията и разбора. В своите излъчвания „ Видимо и невидимо ТВ “ напомня главните правила на политиката и икономиката; предизвестява до какво може да докара тяхното пренебрегване; разкрива дълготрайните резултати от всяко икономическо деяние или политическа стратегия, и техните последствия за цялото общество.

Обективната информация и задълбоченият разбор имат две функционалности. Видимата: да запълнят зейналите празнини в българския медийния пейзаж. Невидимата: да образуват рационално публично мнение и устойчива демократична просвета.

В медийна среда, доминирана от два съществени телевизионни канала, нормализацията на медийното другарство е задача, която не търпи отсрочване.

Свободата

В основата на „ Видимо и невидимо ТВ “ е едноименното всекидневно предаване с тематики от публичния, политическия и икономическия живот на България, с полемики за философия, вяра, логика на психиката и просвета. Това многообразие на тематиките утвърждава канала като основен фактор за размяната на отзиви и провеждането на диспути в обществото. За три сезона „ Видимо и невидимо “ се утвърди като естрада на свободната публицистика и хуманитаристика в България.

Свободата да се приказва без боязън от цензура е характерен аспект на канала. За това спомага и фактът, че „ Видимо и невидимо ТВ “ е благосъстоятелност на американска компания, отвън обсега на българските медийни регулатори. Това предотвратява опцията върху него да бъде упражняван всевъзможен тип цензура.

Лицата

„ Видимо и невидимо ТВ “ навлиза в всекидневието на хиляди български семейства, като предлага забавни и разнородни стратегии - от „ Алтернативата “ до „ Контракоментар на Асен Генов “. Със своята интерактивна HBBTV платформа, каналът освен осведоми, само че и ангажира феновете си посредством персонализирани реклами и продукции.

Можете да не се съгласите, само че е невероятно да го игнорирате!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР