Сенегалският футболист на Ливърпул Садио Мане заяви, че е щастлив

...
Сенегалският футболист на Ливърпул Садио Мане заяви, че е щастлив
Коментари Харесай

Садио Мане увери, че е щастлив в Ливърпул

Сенегалският футболист на Ливърпул Садио Мане съобщи, че е благополучен в тима и се любува на всеки миг от времето си в клуба. 30-годишният играч е свързван с трансфер в испанския Барселона и немския Байерн Мюнхен в последните седмици, само че увери, че се усеща чудесно при „ мърсисайдци “. Договорът на сенегалеца с Ливърпул е до края на идващия сезон.

Садио Мане осъществя едно от попаденията за отбора при успеха с 2:1 като посетител на Астън Вила в мач от 33-ия кръг на Висшата лига. След триумфа Ливърпул събра 86 точки колкото има и водачът Манчестър Сити, който обаче е с мач по-малко.

Попитан дали в миналото е бил по-щастлив в тима, Садио Мане отговори:

„ Да, несъмнено, когато печелим титли, мисля, че бях по-щастлив. “

„ Но пробвам да се любувам на всеки един миг, да въвеждам голове или да асистирам на съотборниците си. Всичко е в името на тима. Момчетата също ми оказват помощ, тъй че явно съм доста благополучен “, сподели Мане пред телевизионния канал „ Sky Sports “.

Воденият от мениджъра Юрген Клоп отбор се готви за още два финала – този в Шампионската лига против Реал Мадрид и в шампионата за Купата на Футболната асоциация против Челси.

"It's all about the team, without the team, I'm nothing "

A humble Sadio Mane and Jordan Henderson reflect on a vital win for Liverpool this evening
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР