Сенегал води на Екваториална Гвинея с 3:1 в 1/4-финал от

...
Сенегал води на Екваториална Гвинея с 3:1 в 1/4-финал от
Коментари Харесай

Сенегал уверено се класира за 1/2-финалите в КАН, среща изненада на турнира

Сенегал води на Екваториална Гвинея с 3:1 в 1/4-финал от . Садио Мане и компания демонстрираха класата си, като бързо си върнаха преднината, откакто позволиха равнене в средата на второто полувреме.
Сенегал поведе в резултата в 28-ата минута, когато Садио Мане изведе Фамара Диедхиу и последният не сгреши за 1:0. Макар че момчетата на Алиу Сисе владееха самодейността, през първото полувреме нямаше друго рисково състояние пред противниковата врата.
В 50-ата минута Калиду Кулибали почисти топката, като имаше подозрения за игра с ръка. След инспекция на VAR обаче дузпа не беше отсъдена. В 57-ата минута Яник Бюла беше изтърван от бранителите на Сенегал и изравни резултата.
В 68-ата минута обаче появилият се като запаса Шейку Конате засече топката с глава след изпълнен корнер единствено три минути откакто влезе в игра и Сенегал още веднъж поведе. В 79-ата минута Исмаила Сар беше открит с прекрасен пас зад отбраната и с удар в десния ъгъл направи 3:1.
Така откакто Камерун и Египет се класираха напред, е ясна и другата полуфинална двойка. Сенегал ще играе с Буркина Фасо.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР