Сенатори демократи поискаха разследване на връзките на президента Доналд Тръмп

...
Сенатори демократи поискаха разследване на връзките на президента Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Сенатори поискаха разследване за връзките на Тръмп с Deutsche Bank

Сенатори демократи желаеха следствие на връзките на президента Доналд Тръмп и зетя му Джаред Къшнър с Deutsche Bank, заяви " Ройтерс ". Във връзка с това групата сенатори, ръководена от Шеръд Браун, е написала послание до Федералния запас.

От Федералния запас показаха, че са получили документа и ще отговорят на сенаторите, само че не бяха дадени съответни мнения по тематиката. Засега Тръмп и екипът му не са коментирали настояването.

През май в. " New York Times " заяви, че компании на Тръмп в продължение на доста години са се възползвали от съветски вложения. Според конгресмени, по подобен метод Русия и други страни може да упражнявали въздействие върху него. Смята се, че това въздействие може да е реализирано точно посредством банката.

Стана известно, че Тръмп има минимум 130 милиона $ отговорности към Deutsche Bank.

Прокуратурата на Ню Йорк изиска от Deutsche Bank документи за заемите, давани на компании на Тръмп. Банката към този момент стартира предаването на документите, а в това време юристите на президента подадоха иск против нея за " навлизане в персоналната сфера и бизнеса му за нанасяне на политическа вреда ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР