Сен Тропе Чаланджър, първи кръгСтефано Травалия – Адриан Андреев 6-4

...
Сен Тропе Чаланджър, първи кръгСтефано Травалия – Адриан Андреев 6-4
Коментари Харесай

Малко не достигна на Андреев да спечели трисетова драма срещу бивш №60


Сен Тропе Чаланджър, първи кръг
Стефано Травалия – Адриан Андреев 6-4 6-7(6) 6-4

Адриан Андреев сподели борбеност и темперамент в тежкия конфликт със Стефано Травалия в първи кръг на Чалънджъра в Сен Тропе, само че след два часа и половина отстъпи с 4-6 7-6(6) 6-4.

Българинът бе изцяло равносилен на някогашния №60, който преди година игра край на ATP 250 шампионата в Мелбърн. Третата ни ракета дойде във Франция в по-добра форма и въпреки да се появи в главната скица като „ благополучен губещ “ имаше доста положителни шансове за триумф.

В първата част Андреев заличи пасив от ранен пробив, а след това бе покрай изравни наново, откакто изостана с 2-4, само че пропусна да осъществя четирите си брейкбола в осмия гейм, в който водеше с 0-40.

Втората част се разви сходно – Травалия поведе рано, след което бе подравнен, само че този път точките за пробив на Андреев при 5-4 бяха със силата и на сетбол. Италианецът изостана с 15-40, само че и този път се избави.

В тайбрека Стефано поведе с 6-4 и имаше два мачбола, които Андреев съумя да отрази, преди да осъществя третия си късмет за затваряне на частта за 7-6(6).

В решаващия сет функциите се размениха – Адриан повеждаше на два пъти, в това число късно в сета при 4-3, само че и в двата случая не съумя да затвърди пробивите. При 4-5 изостана с 15-40 и Травалия материализира третия си мачбол, с цел да си обезпечи мач с Юго Умбер.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР