Сен. Thom Tillis (R-NC) е готов да внесе законопроект, забраняващ

...
Сен. Thom Tillis (R-NC) е готов да внесе законопроект, забраняващ
Коментари Харесай

Сенатор Тилис да въведе законодателство, забраняващо федерални средства от щати да „злоупотребяват“ с 14-та поправка

Сен. Thom Tillis (R-NC) е подготвен да внесе законопроект, забраняващ федералните средства за изборна администрация от щати, които „ злоупотребяват “ с 14-та корекция.

„ Независимо дали подкрепяте или се противопоставяте на някогашния президент Доналд Тръмп, възмутително е да забележим леви деятели да се подиграват с политическата ни система, като вършат интриги с пристрастни държавни чиновници и оказват напън върху съдиите да го отстранят от гласуването “, сподели Тилис в прессъобщение, обявяващо идното показване на законопроекта във вторник.

„ Американските гласоподаватели, а не партизански деятели, би трябвало да решат кого да изберем за наш президент. Законът за честността на конституционните избори би сложил всички конституционни провокации на единственото място, на което принадлежат: Върховния съд на Съединени американски щати, ” продължи Тилис. закон, който гласи, че Върховният съд има „ единствена пълномощия да взема решение искове, произлизащи от раздел 3 от 14-та корекция към Конституцията на Съедин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР