Семките от ябълки са ефективни за лечението на рака Повечето

...
Семките от ябълки са ефективни за лечението на рака Повечето
Коментари Харесай

Семките от ябълки помагат за лечението на рака

Семките от ябълки са ефикасни за лекуването на рака

Повечето хора са шокирани, когато чуят за потреблението на семки от череши, ябълки и кайсии, тъй като съдържат известно количество цианид.

Но последните проучвания настояват, че тези семки са тъкмо това, от което се нуждаем, с цел да излекуваме рака и че това е дълго чаканото лекарство!

Макар да е правилно, че те съдържат цианид, който е токсичен, обстоятелствата демонстрират, че ще е належащо огромно количество от тези семки, с цел да се стигне до непоправими проблеми в човешкото тяло.

Според резултатите от скорошно изследване, потреблението на огромни количества кайсиеви семки на ден в продължение на няколко месеца усилва възможностите за излекуване от рак.

За да разберем по какъв начин работи това, е належащо да разгледаме съединението, което се съдържа в тях цианид – амигдалин.

Амигдалинът има четири молекули (бензалдехид, цианид и две молекули глюкоза) и повода за тяхната успеваемост при лекуването на рак е, че раковите кафези притеглят амигдалина, защото те се нуждаят от глюкоза, само че в това време цианидът и бензалдехидът от своя страна унищожават раковите кафези.

Затова, всякога, когато раковата клетка се пробва да „ изяде ” глюкозата от амигдалина, тя умира.

Повечето ракови кафези съдържат ензим, прочут като роданеза, който свързва свободните цианидни молекули със серни молекули, създавайки безвредни цианиди, които се отстраняват от тялото посредством урината.

Единствената причина, заради която семките от кайсии не са неразрешени, е, че те към момента не се популяризират като лекарство за рак. Ако се борите с рака, мощно се предлага да премахнете всички типове захар от вашата диета.

Въпреки че семките от ябълки и кайсии са посочили обилни резултати, са нужни спомагателни проучвания, с цел да се заключи дали те в действителност са окончателното лекарство за рак.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР