Семинар на тема Превенция и интервенция при децата с агресивно

...
Семинар на тема Превенция и интервенция при децата с агресивно
Коментари Харесай

Семинар на тема „Превенция и интервенция при децата с агресивно поведение“ се проведе в Община Мездра /снимки/

Семинар на тематика „ Превенция и намеса при децата с нападателно държание “ се организира в Община Мездра. Обучението е част от дейностите, включени в Плана за работа на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните (МКБППМН) към Община Мездра за 2022 г. 
В семинара взеха присъединяване членове на МКБППМН, публични възпитатели, педагогичен съветници, психолози и посредници в седемте учебни заведения в общината. Лектор на семинара беше Валентин Минков, психолог в Превантивно-информационен център по зависимости - Плевен, който има дълготраен опит в областта на зависимостите и на спешната намеса, а посетител - Нели Минева, заместник-кмет „ Икономическо развиване, обществени и филантропични действия “. 
Участниците в семинара дискутираха следните съществени подтеми: „ Фактори, обуславящи агресивното държание при децата “, „ Агресия - предварителна защита и преодоляване на нападателни прояви “, „ Конфликти - типове и аргументи за пораждане “, „ Посредничество при разрешаване на спорове “, „ Типове персони, проявяващи нападателно държание “ и „ Работа с родители на деца с нападателно държание “. Коментирани бяха и съответни проблеми по тематиката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР