Семейството на покойния баскетболист Коби Брайънт издействаспоразумение на стойност 28,5

...
Семейството на покойния баскетболист Коби Брайънт издействаспоразумение на стойност 28,5
Коментари Харесай

Семейството на Коби Брайънт с над 28 милиона обезщетение заради снимки на починалия баскетболист

Семейството на починалия баскетболист Коби Брайънт издействаспоразумение на стойност 28,5 милиона $ с окръг Лос Анджелис, с цел да позволи оставащите искове в правосъдно дело против служители на реда и пожарникари,споделили ужасни снимкиназвездата от НБА, неговата13-годишна щерка и други жертви, убити при злополука с хеликоптер през 2020 година, обявиха юристи.

Снимка: Getty Images

Сумата включва ново контрактувано заплащане от окръга от 13,5 милиона $ дружно с 15 милиона $, които федералното жури присъди на вдовицата на Брайънт, Ванеса Брайънт, по време на развой през август, отбелязва Асошиейтед прес.

Споразумението позволява всевъзможни бъдещи искове от трите оживели дъщери на Брайънт, свързани с това въпроси, висящи в щатския съд, и други разноски.Предложена заповед за съглашение, която арбитър би трябвало да утвърди, беше подадена във вторник във федералния съд.

Снимка: Getty Images

„ Този ден бележиуспешната кулминационна точка на смелата борба на госпожа Брайънт да потърси отговорност от тези, които са взели участие в тозигротескенакт.Тя се бори за брачна половинка си, щерка си и фамилиите, чиито умряли близки са били третиранис сходно пренебрежение “, съобщи в изказване юристът на Брайънт Луис Ли.

Мира Хашмол, юристът, представляващ окръг Лос Анджелис, назова изказването „ заслужено и рационално “.

Коби Брайънт, някогашната звезда на Лейкърс, петкратен първенец на NBA и член на Залата на славата на баскетбола, пътуваше с Джана и още седем души за юношески баскетболен мач, когато хеликоптерът, на който бяха на борда, се разруши в хълмове в Калабасас западно от Лос Анджелис на 26 януари 2020 година

Полицаи и пожарникари, които реагираха на мястото на злополуката, заснехаснимки на телата и останките. Кадрите бяха споделенипредимно сред чиновници на шерифствотои противопожарните служби.

Ли сподели на правосъдните заседатели, че фотосите в непосредствен проект нямат публична или проверяваща цел и са просто „ образни злословия “, споделени от злокобно любознание.

Хашмал твърди, че шерифът е работил бързо и вярно, когато е наредил фотосите да бъдат изтрити.

Ванеса Брайънт, разплакана, свидетелствапо време на 11-дневния развой, че новината за фотосите е засилила към момента мощната й тъга месец след загубата на брачна половинка и щерка й и че към момента има пристъпи на суматоха при мисълта, че фотосите към момента може да са там и дъщерите й може някой ден да ги видятонлайн.

Снимка: Getty Images

Присъдата в нейна изгода беше неправилно разчетена като 16 милиона $ в съда, само че по-късно беше променена на 15 милиона $.

Федералните чиновници по сигурността дефинираха, че пилотска грешкае причина за злополуката.

Снимка: Getty Images

Великият Майкъл Джордан отдаде респект на Коби в прочувствена тирада, която разплака хиляди, в това число и него:


Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР