Семейството на близнаците продава къщите и имотите си в Цалапица.

...
Семейството на близнаците продава къщите и имотите си в Цалапица.
Коментари Харесай

Трогна България! Майката на убития Митко: Правя всичко възможно, за да не плачат други родители

Семейството на близнаците продава къщите и парцелите си в Цалапица. Хората са решили да се изселят от обитаемото място.
По проблема приказва майката на убития Димитър – Атанаска Бакалова:
„ Искаме още оставки. Искаме оставка на началника на РПУ – Стамболийски. Полицаите се забавиха с издирването на моя наследник, не одобряваха насоките ни. Те забавиха цялото следствие “, безапелационна бе тя в ефира на Нова тв.
„ Г-н Дамян Капов беше този, с който разговаряхме за сина ми, за издирването му, какво се случва и дали цялата информация, която сме дали, е тествана. Той отхвърляше всичко и споделяше „ Не може Рангел да е отговорен “ “, сподели тя и добави, че всичко е добавено със свидетелски показания от хора, застанали с лицето си.
„ Показанията бяха дадени на 22, а Рангел отпътува на 24-и. На близнаците са създали лек разпит извън на улицата. Смятам, че има полицейски чадър. Тука се водеше следствие в напълно друга тенденция. На нас ни се отхвърляше, че те може да имат виновност “, сподели той.
„ Миналата вечер, когато затворихме кръговото с кротичък митинг, записваха номерата на хората и са ги заплашвали. Опитват се да сплашат протестиращите, с цел да спрат “, сподели тя.
По думите на Атанаска нищо все още не се знае за Рангел:
„ Надяваме се, по-бързо да бъде открит и върнат в България, с цел да може синът ми Митко да получи отмъщение. Ние няма да спрем, стачките ще продължат, най-малко до момента в който началникът на РПИ – Стамболийски не подаде оставка. Тази вечер почиваме, с цел да забележим дъщеричката си. Аз изгубих моето дете, не губете вие вашите. Знам, че моето дете не мога да го върна, само че върша всичко допустимо системата в България да проработи, с цел да не плачат други майки и татковци. Можем нещо да променим дружно. Бъдете до нас, бъдете с нас “, прикани тя.
Атанаска разкри, че Митко доста й е помагал и й е бил опора.
„ Светът ми рухна, не знам по какъв начин ще продължа “, сподели тя.
„ Ще се боря до последно да бъде разкрита истината за убийството на сина ми “, приключи тя.
Кметът на Цалапица призна, че фамилията на близнаците са напуснали жилището си и заявяват, че няма да се завърнат там. „ Те настояват, че или ще трансферират парцела на родственици или ще го продадат “, сподели той.
По думите му Рангел е в Германия сигурно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР