Семейство от пазарджишко село изживява истински кошмар преди дни -

...
Семейство от пазарджишко село изживява истински кошмар преди дни -
Коментари Харесай

Нашият дом изгоря. Останахме без покрив над главите, без нищо... СНИМКИ

Семейство от пазарджишко село изживява същински призрачен сън преди дни - пожар изпепелява къщата им и всичко в нея. Любка, мъжът й и двамата им сина остават без нищо. 11-годишното момче и бащата са с изгаряния в УМБАЛ " Свети Георги " в Пловдив. " Черен петък. Той в действителност бе черен за мен и моето семейство. Нашият дом изгоря. Двете ни деца и ние останахме без покрив над главите, без дом, без нищо - безусловно нищо ", написа във Фейсбук младата жена.

Приятелка на младото семейство - Силвия Иванова, приканва всички да им помогнем да си стъпят на краката. Ето целия пост на дамата в обществените мрежи:

" Предстоят най-светлите празници, само че и най-студеният интервал на годината. Отправям АПЕЛ за помощ за едно семейство от с. Синитово обл. Пазарджик. За страдание ги сполетява голяма покруса на 25.11.22 година, поражда пожар, който изпепелява къщата им и всичко в нея!

В къщата живеят Любка Стоянова - Трифонова, мъжът и и двете им деца на 11 година и на 4 година, момчета. По време на пожара огромното момченце е с изгаряния по двете ръчички, врата, ушите и половината лице, таткото е с изгаряния на едната ръка. Настанени са в болница -  " Св. Георги "  в Пловдив, откарани с кола за спешна помощ от МБАЛ Пазарджик. Малкото момченце е добре. Към момента към момента са в Пловдив, ще останат при родственици, откакто ги изпишат.

МОЛИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ОТ СЪРЦЕ ЗА ПОМОЩ! Семейството има облекла и няма потребност от такива. Първото и най-важното е покривът на къщата.
Също по този начин строителни материали и човешки труд, за изработката на къщата, която сега е съвсем единствено на основи.

Кметът на с. Синитево е информиран, надяваме се и Община Пазарджик също да спомага на фамилията!

Също по този начин имат потребност от:
1 бр.готварска печка (вече има дарена)
1 бр. ледник (вече има дарен)
1 бр пералня (вече има дарена)

Мебели за къщата, кревати първоначално, маса, столове, диван, дрешници на по-късен стадий, откакто се покрие къщата!

Може да се свържете с дамата през фейсбук или на номер 0897930952. Семейството няма финансовата опция да се оправи, единствено имам вяра, че има доста положителни хора. Благодарим ви от сърце! "

Прилагам банковата й сметка към
Първа капиталова банка на името на
ЛЮБКА СПАСОВА ТРИФОНОВА
BG31FINV91501014792810



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР