Семейство от френския департамент Крайморски Шарант заведоха дело срещу съседка

...
Семейство от френския департамент Крайморски Шарант заведоха дело срещу съседка
Коментари Харесай

Зли съседи съдят жена, че петелът ѝ кукурига

Семейство от френския департамент Крайморски Шарант заведоха дело против съседка и нейния петел, чието кукуригане пречело на другите да спят. Семейство Бирон предявило обвиняване против Корин Фесо, а също против петела й Морис за нарушаване на публичния ред. Те считат, че ранното кукуригане на напереното петле пречи на естествения сън и нарушава спокойствието им. Бирон считат да получат 1000 евро, която ще похарчат за щедрост.
Ситуацията породи публичен отклик и мнозина поддържаха мадам Фесо и гласовитото й петле Морис. Те считат, че за една селска околност това е нещо всекидневно и няма нищо незаконно.
На правосъдното съвещание на 4 юли не се яви нито една от двете страни. В залата бе издигнат въпросът дали общината е селска или въпреки всичко е градска, където кукуригането е неприемливо. Съдът ще се произнесе при започване на септември.
Семейство Бирон не за пръв път застава против Фесо. Те към този момент се жалваха от кукуригането през 2017 година, само че доброволци подписаха петиция в поддръжка на пернатия Морис, която събра 155 000 подписа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР