Семейство остави сина си, който е с детска церебрална парализа,

...
Семейство остави сина си, който е с детска церебрална парализа,
Коментари Харесай

Оставят момче с увреждания на грижите на Борисов

Семейство остави сина си, който е с детска церебрална парализа, на грижите на премиера Бойко Борисов, съобщи БНР. В знак на митинг Емил Мавродиев от Пловдив, татко на момчето е дошъл в София, с цел да влезе в приемната на министър-председателя и да остави сина си на грижата му.

Бащата е приготвил и багаж и указания за грижите за сина му.

Синът му Петър Мавродиев неотдавна е станал пълновръстен и е признат в Пловдивския университет, където ще учи " Специална педагогика ".

" Реално нищо не чакам, тъй като когато човек чака, най-после остава отчаян ", разяснява момчето и добави, че желае да види дали някой ще му обърне внимание.

" Просто желая да видя дали действително на някой от тези хора, които са виновни за законопроектите, за финансирането и за цялата страна ще обърне внимание на един подобен елементарен човек, като мен, който има потребност от рехабилитация и други лечебни процедури, с цел да може да се усещам по-добре физически и да мога да покажа интелектуалния си капацитет ", изясни Петър Мавродиев.

Баща му посочи настояванията си Борисов да разбере за потребностите на хората с увреждания.

" Някаква задънена улица виждам, с която не мога да се оправя. Поради тази причина, тъй като мисля, че индивидът, който може да се оправи с всичките тези неща и който е най-отговорен за страната и за всички нас - по тази причина пристигам и ще му оставя Петър, да се грижи оттук насетне за него ", безапелационен е бащата. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР