Семейство купува една стара сграда от 18 век, но скоро

...
Семейство купува една стара сграда от 18 век, но скоро
Коментари Харесай

Кратко щастие: Какво стана с най-чудния пъб във Великобритания

Семейство купува една остаряла постройка от 18 век, само че скоро по-късно е изправена пред злощастие - тя бива запалена. The Crooked House - именуван " най-чудният пъб на Англия " - е съществено потърпевш от пожара през уикенда, а в понеделник е трансфорат в купчина парчета. Определено става дума за огромно злощастие - и поради цената на постройката, само че и поради прясната покупка на фамилията. 

Видео демонстрира, че багери са почнали да унищожават това, което е останало от историческия пъб в Черната страна, в границите на няколко часа, откакто полицията и пожарникарите от Стафордшир са напуснали мястото.

Силите на реда проверяват повода за пожара, а съветът на Южен Стафордшър съобщи, че неговите адвокати изследват евентуални нарушавания на Закона за градоустройството и планирането след разрушаването на " Кривата къща ".

A local resident filmed a digger knocking down a famous Black Country pub two days after a major fire. The Crooked House in Himley near Dudley, once known as " Britain's wonkiest pub ", caught fire on Saturday night.
— BBC News Midlands (@bbcmtd)
В изказване на полицията се споделя, че тя проверява " всички налични доказателства за повода " на пожара дружно с пожарната и избавителната работа в Стафорд и че към този момент не е открита причина за пожара.

Органът съобщи, че в понеделник чиновници са посетили обекта в Химли, покрай Дъдли, само че не са се съгласили със " събарянето на цялата конструкция " или не са сметнали, че това е належащо.

Полицията заяви, че детективите ще беседват с новите притежатели на кръчмата, която през юли е била продадена от пивоварната Marston's на ATE Farms Limited - компания, следена от 34-годишната Карли Тейлър. Заведението е било оповестено за продажба за 675 000 паунда.

Г-жа Тейлър е омъжена за 44-годишния Адам, който е акционер и някогашен шеф на Himley Environmental Ltd., която стопанисва депото за боклуци наоколо до кръчмата.

Mystery surrounds Britain’s wonkiest pub’s devastating blaze
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР