Семейство Кардашиян-Дженър е наясно колко много се е променил животът

...
Семейство Кардашиян-Дженър е наясно колко много се е променил животът
Коментари Харесай

Крис Дженър се обвинява, че е направила семейството си известно

Семейство Кардашиян-Дженър е наясно какъв брой доста се е трансформирал животът им, откогато са станали известни.

В последния епизод на " Keeping Up With The Kardashians " Кимбърли беседва с някогашния мъж на сестра й Кортни - Скот Дисик. Освен тематиката за любовта, те повдигнаха въпросът по какъв начин животът им се е трансформирал, след известността.

" Чудя се какъв ли щеше да е животът в този момент, в случай че не бяхме поели по този път или не бяхме подхванали това пътешестване ", признава Ким.

Според Дисик фамилията им постоянно e билo хитрo и в случай че не с телевизионно предаване, то са щели да бъдат бизнесмени. Въпросът е дали Крис Дженър е нанесла повече щета, в сравнение с изгода на фамилията си?

" Знам нещо, което е мъчно за майка ми, тя е била в действителност тъжна. Все задава въпросът: Какво направих? Нима поради мен стигнаха до това равнище...? ", споделя Кимбърли към Скот, който отвръща, че не е елементарно да си благополучен.

" Тя счита, че всичко е обвързвано. И аз мога да се оправя с всичко, даже с неприятните неща ", безапелационна е Ким. 

Aмериканският ефирен риалити сериал, който се концентрира върху персоналния и професионалния живот на смесеното семейство Кардашиян-Дженър и се излъчваше сред 2007 и 2021-а. Премиерата на сериала бе на 14 октомври 2007-а и е в границите на 20 сезона, или другояче казано - съвсем четиринадесет години, като се трансформира в един от най-дълго предаваните телевизионни риалити сериали в Съединени американски щати.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР