Семейство Хаслам и компанията на Бъфет се обвиняват взаимно в

...
Семейство Хаслам и компанията на Бъфет се обвиняват взаимно в
Коментари Харесай

Семейство Хаслам опровергава обвиненията от компанията на Уорън Бъфет, че е подкупила ръководители на вериги за спиране на камиони

Семейство Хаслам и компанията на Бъфет се упрекват взаимно в манипулиране на приходите на Пилот тази година, с цел да повлияят на цената, която Berkshire ще би трябвало да заплати за оставащото на Хаслам 20% дял в компанията, в случай че фамилията реши да продаде.

Семейство Хаслам — което включва притежателя на Кливланд Браунс Джими Хаслам и някогашния губернатор на Тенеси Бил Хаслам — упрекна Berkshire предишния месец, че се пробва да подценява облагите на Пилот тази година посредством смяна на своите счетоводни практики.

Berkshire отговори тази седмица със лично дело, обвинявайки Джими Хаслам, че се е опитал да подкупи основни ръководители на Pilot с заплащания, няколко пъти по-големи от техните годишни заплати, с цел да надуе облагите на компанията.

„ Ние се обадихме на Твърденията на Berkshire са диви изобретения в нашата опозиционна записка “, сподели юристът Анита Реди, която съставлява Haslams. „ Не мисля, че бихме могли да сме по-ясни, че ги оспорваме. И в случай че има някакво подозрение в съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР