Семейство Глейзър иска да продаде Манчестър Юнайтед още в първото

...
Семейство Глейзър иска да продаде Манчестър Юнайтед още в първото
Коментари Харесай

Ман Юнайтед с нови собственици до края на март, това ще се отрази на зимните трансфери

Семейство Глейзър желае да продаде Манчестър Юнайтед още в първото тримесечие на 2023 година. Това разгласи реномираният публицист Дейвид Орнтсийн. Според него американската банка Raine Group, която е ангажирана от притежателите с целия развой, има подложен точно подобен период за осъществяването на продажбата. Глейзър търсят сред 7 и 8 милиарда за акциите на Манчестър Юнайтед. 

Именно поради късите периоди, в които желаят да продадат клуба, семейство Глейзър не възнамеряват огромни вложения по време на зимния трансферен прозорец. Поради тази причина мениджърът на тима Ерик загар Хаг ще може да притегля само играчи чартърен.

" Raine Bank, която дава отговор за този развой, се стреми към цялостна продажба на Манчестър Юнайтед през първото тримесечие на 2023 година Именно заради тази причина семейство Глейзър няма да утвърди огромни разноски за покупко-продажби по време на януарския прозорец. Смяната на собствеността може да настъпи доста скоро и това ще бъде сеизмичен миг в историята на Манчестър Юнайтед, тъй като толкоз доста последователи желаеха смяна в собствеността ", разяснява Дейвид Орнстийн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР