Семейно танго“ със Стоичко МиличинНа 4 април (вторник) в 18:00

...
Семейно танго“ със Стоичко МиличинНа 4 април (вторник) в 18:00
Коментари Харесай

Представят нови книги в библиотеката в началото на април

„ Семейно танго “ със Стоичко Миличин

На 4 април (вторник) в 18:00 ч. във фоайето на ІІ етаж известният пловдивски психотерапевт Стоичко Миличин ще показа пред русенци новата си книга „ Семейно танго “.

Известният пловдивски психотерапевт, учител и съветник, увлекателно открива пред нас разпоредбите и стъпките на любовния танц.

След бестселъра си „ Огледало без рамки “, където ни води по пътя на персоналното благополучие, новата му книга ни подарява рецепта за фамилно благополучие. И още повече – неповторимият му жанр, който носи приятност от всяка отворена страница.

Стоичко Миличин е квалифициран магистър психотерапевт в региона на самостоятелната логика на психиката. С дълготраен опит и подготовка добита в България и Русия.

„ Къде е Душата в театъра на живота “ и „ Мелодията на Душата и Прехода на Земята “

На 7 април (петък) в 17:30 ч. в Читалня (синя) І етаж писателката Надежда Писарова, известна с псевдонима Ниопеа Минтара, ще показа пред русенци две книги: „ Къде е Душата в театъра на живота “ и „ Мелодията на Душата и Прехода на Земята “. Тя споделя, че написа своите произведения под диктовката на нравствен преподавател от друго измерение, Мастер Кираел, който е от Великата ложа на отдадените учители от Великото бяло приятелство. Водеща линия е тематиката за еволюционния преход и по какъв начин човешката душа се демонстрира в него.

Надежда Писарова е родена във Варна. Любовта към писането е от ученическите й години, а ползата към тематиките оттатък тялото и разсъдъка я довежда до нова житейска идея. От 2015 година тя стартира да приема информация от Учителя Кираел, като част от житейската й задача да предава неговите послания за хората под креативния псевдоним Ниопеа Минтара.

Людмила Миндова и нейният „ Чуден свят “

На 8 април (събота) в 16:00 ч., в Читалня (синя) І етаж Людмила Миндова ще показа пред русенските фенове на мерената тирада новата си стихосбирка „ Чуден свят “. Като стихотворец Людмила Миндова се грижи извънредно деликатно за езика, за метода, по който построява стихотворенията си.

Людмила Миндова е стихотворец, публицист и балканист. Преводач на художествена литература от бившето югославско пространство, до момента в неин превод са оповестени редица книги на известни модерни създатели, измежду които Данило Киш, Дубравка Угрешич, Йосип Ости, Алеш Дебеляк, Томаж Шаламун и други

„ Чуден свят “ е петата стихосбирка на Людмила Миндова. Изданието е осъществено с финансовата поддръжка на Министерството на културата. В презентацията на книгата ще взе участие Иглика Пеева.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР