Семейната драма разтърси Гърция. Възрастен син живял около 3 седмици

...
Семейната драма разтърси Гърция. Възрастен син живял около 3 седмици
Коментари Харесай

Зловещо! Син живя в мъртвата си майка 3 седмици

Семейната драма раздруса Гърция. Възрастен наследник живял към 3 седмици с натрупа на умрялата си майка, написа „ Труд “.

Най-лошите опасения на съседите се удостоверили, когато полицията влезнала в жилището, където е намерено тялото на умрялата 88-годишна жена на дивана под одеяло. Според показанията на 62-годишния й наследник той бил комплициран, когато схванал, че майка му е умряла и решил да не споделя на никого за това.

„ Скръбта помрачи мозъка ми, когато разбрах, че тя е умряла. Не знаех какво да върша “, бяха първите думи на мъжа, който съжителствал над 20 дни с натрупа.

Според съседите мъжът се е грижил за майка си и ги описали като „ положително и любящо семейство “.

„ Началото на края “ на историята е белязано от миризмата на мъртвец. Съседите се тормозили, защото не били виждали старата жена от дни. Опасенията им били подсилени от мощната воня, която се носела от жилището. Затова решили да подадат сигнал в полицията.

Полицията и прокурорът пристигнали на мястото, почукали на вратата и когато синът отворил, се натъкнали на ужасна панорама, защото тялото на дамата било в развой на разложение.

Вчера сутринта тялото е откарано в Съдебно-медицинската работа в Патра за аутопсия, с цел да се откри повода за гибелта на старата жена. Възможността за закононарушение е изключена.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР