Семейна двойка живее по круизни кораби, защото това било по-евтино

...
Семейна двойка живее по круизни кораби, защото това било по-евтино
Коментари Харесай

Двойка намери решение къде да живеят по-евтино, от това да имат собствен дом

Семейна двойка живее по круизни кораби, тъй като това било по-евтино от ипотека. Двамата съпрузи Анджелин и Ричард Бърк прескачат от транспортен съд на транспортен съд, плащайки по 44 $ на човек към този момент цяла година. Сумата покрива цялостните им разноски за нощувка, храна и превоз.

“Първоначалният ни проект беше да се откриваме в разнообразни страни за към месец и по-късно да прекараме пенсионните си години, плавайки с круизни кораби. Двамата доста обичаме да пътуваме и търсихме метод по какъв начин непрекъснато да го вършим, само че и да се оправяме със сметките ", споделя Анджелин, представена от 7news.com.au.

Тя подхванала първото си такова пътешестване през далечната 1992 година.

След деликатно изчисление те стигнали до заключението, че могат да се пенсионират даже по-рано. При подбора на офертите от разнообразни компании открили, че в случай че заплащат по 88 $ на вечер, сметката за година ще възлиза на 32 120 $. Средната цена за жилище в Сиатъл, щата Вашингтон, където фамилията живеело, възлиза на към 958 027 $ при годишна ипотека от 50 000.

Анджелин и Ричард са уверени, че изгодите от живеенето на транспортен съд надалеч не се изчерпват с по-ниските разноски, а на първо място в здравословния метод на живот, лишен от стрес.

“Пътуването с транспортен съд е отморяващо и не се постанова да сменяш хотели, заведения за хранене и транспортни средства. При това сметката най-после излиза ", считат двамата.

Семейство Бъркс пътува постоянно с лек багаж – два куфара. А най-необходимото съпрузите купуват от следващото последващо пристанище.

Откакто са се пенсионирали, Анджелин и Ричард са плавали на 50-дневен круиз в Адриатическо море, както и 51-дневно корабоплаване от Сиатъл до Сидни, Австралия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР