Семейна драма завърши със смъртта на красивата тв водеща Жана

...
Семейна драма завърши със смъртта на красивата тв водеща Жана
Коментари Харесай

Съпруг застреля известна ТВ водеща пред очите на сина им!

Семейна драма приключи със гибелта на красивата тв водеща Жана Вебер. 29-годишната жена бе убита в Русия от брачна половинка си Анатолий Леонтиков, с който е била в развой на бракоразвод. Убийството се разиграло пред очите на 9-годишното им дете, поради което в действителност двойката се скарала. Жана се разделила със брачна половинка си преди две години, само че публично към момента нямали бракоразвод. Известната водеща не давала на брачна половинка си да се вижда с детето. 
"Тя искаше да направи по този начин, че той изобщо да не може да го вижда ", удостоверява фамилен другар на двамата, представен от съветските медии. Накрая нервите на мъжа избили и той решил да прибегне до разпра. Счупил прозореца на стъклото в дома на водещата и ѝ потърсил сметка за какво не му дава да се види с детето. Двамата почнали да се карат. Тогава брачният партньор, който работел преди като служител на реда, извадил револвер и прострелял брачната половинка си от непосредствена непосредственост пред очите на детето. 
Жана умряла в колата за спешна помощ по пътя за болничното заведение. През това време бащата отвлякъл изплашения си наследник и го закарал при свои родственици. Накрая въпреки всичко килърът решил да се съобщи. Пред полицията обяснил, че не издържал при мисълта, че жена му желае да се реалокира и повече да не види детето си.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР