Семерджиев поиска по-лека мярка за неотклонение поради влошено здравословно състояние,

...
Семерджиев поиска по-лека мярка за неотклонение поради влошено здравословно състояние,
Коментари Харесай

Георги Семерджиев остава в ареста

Семерджиев изиска по-лека мярка за неотклонение заради влошено здравословно положение, само че съдът отхвърли желае

Софийският апелативен съд дефинитивно отхвърли да пусне от ареста Георги Семерджиев, упрекнат за злополуката в София, при която починаха две млади дами. Според съда, в случай че е на независимост, има заплаха той да се укрие и да извърши друго закононарушение.

Семерджиев подаде молба с искане за по-лека мярка за неотклонение заради влошено здравословно положение, само че съдът я отхвърли, като означи, че са налице всички законови учредения за продължение на ареста му.

И през днешния ден, като пред първата инстанция, Семерджиев не се яви в правосъдната зала, съобщава .

Мъжът, който е обвинен за пет закононарушения, се намира в ареста повече от три месеца.

Георги Семерджиев е карал със 166 км/ч в нощта на случая. Той е минал и на алено. Това демонстрира експертиза, направена по отношение на следствието. По случая са разпитани близо 70 индивида. Инцидентът стана на 5 юли на булевард  “Черни връх ” в столицата.

Според магистратите от апелативния съд престоят на Семерджиев в ареста не е прекалено дълъг. Събрани са задоволително доказателства - разпити на очевидци и експертизи, които поддържат тезата на прокуратурата, че точно той е причинител на тежкото закононарушение.

Пак съгласно съда има задоволително доказателства освен за тежката злополука, а и за държането на опиати и използването на подправени номера за автомобил.

Магистратите са на мнение, че в случай че Семерджиев е на независимост, може да извърши и друго закононарушение, както и може да се укрие.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР