Селена Гомес заяви, че ще изтрие акаунта си в Instagram,

...
Селена Гомес заяви, че ще изтрие акаунта си в Instagram,
Коментари Харесай

Селена Гомес заяви, че ще изтрие акаунта си в Instagram, ето защо

Селена Гомес съобщи, че ще изтрие акаунта си в Instagram, който има над 400 хиляди клиенти, видя Sofia24.bg . Певицата очевидно е разочарована поради голям брой офанзиви против нея. 

" Вземам си отмора и трия своя Instagram ", написа тя.

Американката обаче не написа по кое време тъкмо ще напусне обществената мрежа. Причината за нейната реакция е отрицателното отношение на почитателите й, след нейна обява в Instagram, в която тя сподели мислите си по отношение на насилието в света. Мнозина от нейните почитатели допуснаха, че обявата е обвързвана с продължаващия спор в линията Газа, тъй като тя беше неведнъж призовавана от почитателите си да вземе отношение по отношение на това, което се случва там.  

Холивудската икона осъди насилието против почтени цивилни и изключително деца. 

Тя даже загатна, че не може да понесе почтени хора да бъдат наранени.

Освен че надигна глас против омразата и насилието, Гомес също по този начин написа, че има вяра, че обявата й няма да промени нещата, макар че е един от най-следваните хора в интернет. 

Тя прикани за мир и естетика и написа, че " би трябвало да защитим всички хора, изключително децата, и да спрем насилието вечно “. 

Докато думите на Селена Гомес изглеждаха неутрални първоначално, тя насърчи почитателите си да се пазят взаимно и да се застъпват за преустановяване на насилието. Въпреки това, частта от изказването й, която разгневи почитателите й беше когато тя призна, че нейният пост в обществените медии няма да докара до смяната, на която се надява.

Така беше атакувана в мненията от част от почитателите си, а по-късно " обра " и отрицателните им реакции поради претекстовете си за отмора от обществените медии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР