Селена Гомес се появи на сцената за първи път от

...
Селена Гомес се появи на сцената за първи път от
Коментари Харесай

Оперираната Селена Гомес шашна американските музикални...

Селена Гомес се появи на сцената за първи път от бъбречната си трансплантация на американските музикални награди в неделя вечер. 25-годишната звезда дебютира дуета си с Маршмело, озаглавен " Вълци ", в звездното церемония шоу, когато тя раздруса публиката със своята секси бяла нощница, написа DailyMail.

Облеклото бе толкоз късо, че на местата, където тя се търкаляше на земята, бельото й можеше да се види. Тя дебютира и с нова прическа - певицата към този момент е русокоска. Тя се появи с " рани " на коленете и по челото, до момента в който се кършеше с бялата нощница.

На 14 септември Селена призна, че е претърпяла бъбречна трансплантацията, като показа фотография на себе си и нейната най-хубава другарка Франсия в болнични облекла, напомня Блиц. На фотоса двете държаха ръцете си. Франсия е станала неин донор.

Иначе на церемонията Бруно Марс обра наградите, за които спечелилите се дефинират от публиката. Той обаче не участва и не можа да получи персонално седемте си статуетки.

Най-голямата от тях е признанието му за реализатор на годината. В обособените категории бяха отличени още Лейди Гага, Бионсе, Дрейк и „ Линкин парк “, преадде bTV. Наградата за повсеместен принос към музиката получи Даяна Рос.
 Оперираната Селена Гомес шашна американските музикални награди  Оперираната Селена Гомес шашна американските музикални награди
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР