Селекцията в ЦСКА - София далеч не е приключила и

...
Селекцията в ЦСКА - София далеч не е приключила и
Коментари Харесай

Саша Илич се надява на нов футболист до края на февруари

Селекцията в ЦСКА - София надалеч не е завършила и на " Армията " не престават да наблюдават разнообразни футболисти, които биха могли да подсилят състава на Саша Илич в идващите седмици, написа " Тема Спорт ". Сръбският ментор се надява на най-малко още едно ново лице в съблекалнята до затварянето на трансферния прозорец в края на февруари. 

Припомняме, че преди формалното показване на " алените " в неделя изпълнителният шеф Филип Филипов заяви, че зимната селекция в е завършила.
 Филип Филипов: Ще създадем всичко допустимо, с цел да спечелим купата Филип Филипов: Ще създадем всичко допустимо, с цел да спечелим купата
" Това са футболистите за пролетния полусезон. Мисля, че имаме нужния капацитет. Добавихме класа в тима, надградихме с привличането на новия състезател. Това ще е съставът за пролетта ", съобщи Филипов преди триумфа с 2:1 над Пирин.
 ЦСКА - София поглежда към норвежец с български корени ЦСКА - София поглежда към норвежец с български корени
Вчера се появиха информации, че " алените " се интересуват от офанзивния състезател Николай Христов, а Илич държи да има в състава си и бранител, който има скорост и умее да изнася топката.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР