Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович заяви, че равенството срещу Бразилия

...
Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович заяви, че равенството срещу Бразилия
Коментари Харесай

Владимир Петкович: Трябва да бием Сърбия

Селекционерът на Швейцария Владимир Петкович съобщи, че равенството против Бразилия на старта на Мондиал 2018 може би не е най-хубавото начало на отбора. Той обаче има вяра, че неговите футболисти са в добра форма и имат всички шансове да завоюват против Сърбия във втория си дуел от група " Е " на следващия ден от 21.00 часа в Калининград.

Швецария заема трето място в класирането, а водач с Сърбия с 3 точки след успеха си над Коста Рика с 1:0. " Първият мач на международно състезание постоянно е най-труден, тъй като когато стартира шампионата ти в действителност не знаеш по какъв начин се усещат играчите, дали са в топ форма или не. Но през днешния ден мога да кажа, че сме на прав път ", сподели Петкович на конференция преди дуела.

" Във втория мач имаш или по-голяма сигурност или повече подозрения. За нас втората среща ще ни даде повече сигурност ", добави селекционерът на Швейцария. Петкович сподели още, че срещата ще бъде решена от темпото, с което играят двата тима.

" Изиграхме добър мач против Бразилия, само че това не е задоволително. Трябва да сме по-добри против Сърбия. Ние не можем просто да играем по-добре физически, би трябвало да се движим повече от противника. Това е, което направихме и против Бразилия. Трябва да играем добър футбол. Искаме да се опитаме да задържим високото движение в продължение на всичките 90 минути ", разяснява експертът. Мондиал 2018 2 кръг, петък 22 юни  Сърбия 21:00предстои  Швейцария
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР