Селекционерът на Полша Никола Гърбич говори след загубения финал на

...
Селекционерът на Полша Никола Гърбич говори след загубения финал на
Коментари Харесай

Никола Гърбич: Разочароващо е, когато играеш най-добре и не печелиш!

Селекционерът на Полша Никола Гърбич приказва след изгубения край на Мондиал 2022 от Италия с 1:3 в Катовице.

“На финала италианците единствено затвърдиха страхотната си форма от целия шампионат. Атакуваха, пипаха топката в отбрана, означиха няколко следващи точки. Това е типът волейбол, който можем да научим. Това е търпението, от което се нуждаем в такива мачове, с такива противници ”, съобщи сръбският треньорът на полския тим.

След финала сърбинът загатна и двата извоювани тайбрека с американците и бразилците.
 Италия разплака Полша пред 12 000 в Катовице и е новият международен първенец Италия разплака Полша пред 12 000 в Катовице и е новият международен първенец
“Единственото, за което скърбя, е фактът, че изразходвахме малко повече сила на четвъртфиналите и полуфиналите. Въпреки това не може да се направи доста по въпроса. Не приказвам единствено за физическа сила, само че и за прочувствена сила. Това бяха същински влакчета от страсти. Много момчета го изпитаха за първи път като съществени играчи ”, акцентира Гърбич.  
 Бартош Курек: Италианците бяха по-добри от нас! Джанели, Микиелето и Лавиа играха феноменално Бартош Курек: Италианците бяха по-добри от нас! Джанели, Микиелето и Лавиа играха феноменално
Селекционерът на полския народен тим също по този начин акцентира, че се гордее със своите играчи и се надява през идващия сезон тимът му да поддържа сходен дух. И групата ще продължи да пораства, както направи това лято. По време на финала Гърбич направи доста смени. Той се опита да откри решение на своите противници, като пусна в игра Лукаш Качмарек, Гжегож Ломач и Томаш Форнал. Той направи повече смени от нормално от втория гейм. Защо?
57  Италия разплака Полша пред 12 000 фенове в Катовице и е новият международен шампион </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР