Селекционерът на националния отбор Ясен Петров направи подробен анализ на

...
Селекционерът на националния отбор Ясен Петров направи подробен анализ на
Коментари Харесай

Ясен Петров: Младите български футболисти се задушават от чужденците

Селекционерът на националния тим Ясен Петров направи обстоен разбор на настоящите тематики към " лъвовете ".

Пловдивския Джанини разгласи пред Българска национална телевизия, че има визия по какъв начин би трябвало да наподобяват " трикольорите " и описът с играчи, които играят в българското състезание, ще породи доста полемики.

Петров загатна, че в него ще попадне нападателят на Ботев Атанас Илиев и изясни за какво е върнал Андрей Гълъбинов измежду избраниците.

" Играем с Швейцария, Италия, Северна Ирландия. Ние сме на 68 място, колкото е и моят набор. Дано се катерим нагоре в ранглистата. Има мачове за Купата. Кръг. На 21 март ще се съберем всички. Времето ни притиска, би трябвало да схванат, че дружно могат да реализират повече, в сравнение с до момента.

За шест дни имаме три мача. Искаме да търсим резултати. Дай боже да ги реализираме. Навъртяхме хиляди километри. Имаме визия по какъв начин да изглеждаме. Футболисти, на които държим, са контузени, което е много тъпо. Дано съумеем. Не се окайвам. Андрей Гълъбинов играе в състезание на високо равнище. Играе в мощно състезание. Има визия. Такъв вид ни трябват. Надявам се, че ще помогне на тима ".

" С Божидар Краев приказвах персонално. Обадих му се, надали му е прелестно. Аз го привлякох в Левски преди време. Всичко е в неговите крайници и глава. Вратата е отворена за него. Атанас Илиев прави всичко допустимо, с цел да бъде извикан.

Списъкът ще бъде оповестен на следващия ден. Ще има доста полемики, само че зад всяко нещо има логичност. Разбираме се доста добре с Александър. Ще бъдем дружно. Имаме положително отношение един към различен. Ние би трябвало да си оказваме помощ, а не да си пречим. Ние сме провели доста диалози и с каквото можем да помогнем, ще го създадем за младежите. Ще бъдем дружно въз основата с младежите, тъй че ще се забележим и ще приказваме ".

" Обиколих всички мачове съвсем. Наблюдавам срещи, където има доста малко българи. Има задушаване на младите български играчи по отношение на чужденците. Приемливо е това нещо и нищо не можем да създадем. Да се надяваме, че всеки ще си сграбчи шанса и ще ми " извади " окото. Преходът не е елементарен за играчите. Много хора се давят, единствено най-издръжливите съумяват ".

" Всеки сътрудник е дал максимума. Аз ще дам всичко. Дано се получи. С футболистите и екипа, ще се борим за резултатите. Ясно ми е къде съм попаднал. Прякор? Аз съм по-възрастният. Побелял съм малко, стар. Да се дефинирам, не е в моя жанр ", съобщи Ясен Петров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР