Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов заяви, че
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Не се възползвахме от слабостите на Русия

Селекционерът на националния тим по волейбол Пламен Константинов съобщи, че състезателите му не са съумели да се възползват от слабостите на Русия в първия мач от груповата фаза на европейското състезание в Полша. " Лъвовете " стартираха със загуба 0:3.

„ Не се възползвахме от техните недостатъци. Знаехме, че имат проблеми при сервиса с отскок, където мъчно посрещат, само че не го направихме. За сметка на това те се възползваха по-добре при началния си удар ", сподели Константинов.

" Имаха не повече от 30% положително посрещане на сервис с отскок, само че за жалост нашия сервис не излезе през днешния ден. Основно Максим Михайлов и Максим Жигалов като промяна, които направиха 4 аса и 5 контри и единствено 8 неточности на сервис, дадоха разликата против 13 наши и единствено 2 аса от флот сервис. Практически сервисът ни с отскок не даде никакъв резултат и това е главната разлика, както споделих и преди мача ", проучва Константинов пред страницата на Българската федерация по волейбол.

Той съобщи, че всички състезатели са здрави, като се изключи Теодор Тодоров, който е получил мускулен конвулсия, само че за идната среща в събота (26 август) против Испания, ще бъде подготвен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР