Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров отчете класата

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров отчете класата
Коментари Харесай

Ясен Петров: Само може да печелим от мачове като този

Селекционерът на националния тим по футбол Ясен Петров регистрира класата на Франция след класическата победа за международния първенец против " лъвовете " в контролна среща, играна на " Стад дьо Франс " в Париж. Според треньора, дуел като този може единствено да бъде от изгода за многото млади играчи в състава ни.

" Играхме против един ужасно мощен тим. Бяхме много изтощени и по тази причина прибегнахме към ранни смени. Франция е доста мощен тим. Стана ми ясно още първоначално, че задачата ще е доста сложна. Не ни доближиха 10 минути, с цел да кажем, че сме се показали добре. Играхме против любимеца за Евро 2020. Имахме страховит късмет при 0:1. Не мога да кажа, че не се старахме. Само може да печелим от мачове като този. ", съобщи Петров, за който това бе шести мач отпред.

Снимка: Getty Images

" Знаете, че централните бранители играха и в предходните мачове по 90 минути. Всичките ни мачове в последната седмица бяха против мощни съперници, изключително през днешния ден. Знаем, че Вальо Антов няма игрови темп, само че изкара три мача по 90 минути. Да не забравяме, че е и краят на сезона. "

" Имахме невероятни противници против нас. За тези млади момчета това бе скъп опит. Докоснахме се до това да се надигнем против доста мощни противници при страхотна атмосфера. Това бяха три доста скъпи мача за нас ", сподели селекционерът.

Следващият мач на България е на 9 септември, когато отборът гостува на Италия в международна подготовка.

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР