Селекционерът на националния отбор на Нидерландия Луис ван Гаал извика

...
Селекционерът на националния отбор на Нидерландия Луис ван Гаал извика
Коментари Харесай

Ван Гаал извика по спешност трима футболисти

Селекционерът на националния тим на Нидерландия Луис ван Гаал извика по неотложност трима играчи за идните решителни международни квалификации с Черна гора и Норвегия, оповестиха от Кралската нидерландска футболна асоциация.

Това са вратарят Яспер Силесен от Валенсия, нападателят Стивън Бергвайн от Тотнъм и 18-годишният нападател на Аякс Девин Ренсх.

32-годишният Силесен бе избор номер 1 на вратата на " лалетата " до лятото на тази година, когато даде позитивна проба за ковид и пропусна Евро 2020, след което изпадна въобще от състава за международните квалификации през септември и октомври. Сега обаче, поради заболяване на Жул Дромел, Ван Гаал се видя заставен да извика опитния Силесен. 24-годишният Бергвайн заменя контузения Стивън Бергхюйс, до момента в който младежът Ренсх ще заеме мястото на съотборника си в Аякс Юриен Тимбер, който също е контузен.

Нидерландия гостува на Черна гора в Подгорица в събота в предпоследния си мач от квалификациите за Катар 2022, а идния вторник приема Норвегия във евентуално директен конфликт за непосредствено класиране. Нидерландия е водач в Група G с 2 точки преднина пред Норвегия и 4 точки пред Турция.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР