Селекционерът на националния отбор на Бразилия по футбол Тите остана

...
Селекционерът на националния отбор на Бразилия по футбол Тите остана
Коментари Харесай

Тите: При липсата на Неймар, отборът бе звездата

Селекционерът на националния тим на Бразилия по футбол Тите остана доста удовлетворен освен от успеха на отбора му над Швейцария, която му обезпечи място на осминафиналите на Световното състезание в Катар, само че и от играта на отбора.

" Имам разнообразни варианти за тима, тъй като процесът на построяването му продължава четири години. Този дълъг развой даде резултат през днешния ден, както и младите футболисти, които се развиват в клубовете си. Трябва да се отбележат и самостоятелните качества на играчите ", акцентира треньорът след триумфа.

" Беше доста сложен мач, Швейцария имаше най-хубавата отбрана на европейските квалифисации. Те имат различев жанр от Сърбия, играят с повече триъгълници. Разполагат с доста положителни футболисти, като Емболо, Джака, десния им бранител и вратарят, който е отличен. Пакета беше в обикновено положение, другояче нямаше да го използваме. Ние обаче би трябвало да четем играта. Мачът изиска да търсим други решения и по този начин в игра влезе Родриго ", изясни бразилският експерт.

" В отсъствието на Неймар тимът беше звездата ", отговори Тите на въпрос дали неналичието на футболиста на Пари Сен Жермен се е усетила на терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР