Селекционерът на националния отбор на Бразилия по футбол Тите остана

...
Селекционерът на националния отбор на Бразилия по футбол Тите остана
Коментари Харесай

Тите: В отсъствието на Неймар отборът е звездата

Селекционерът на националния тим на Бразилия по футбол Тите остана доста удовлетворен освен от успеха на отбора му над Швейцария, която му обезпечи място на осминафиналите на Световното състезание в Катар, само че и от играта на отбора.

" Имам разнообразни варианти за тима, тъй като процесът на построяването му продължава четири години. Този дълъг развой даде резултат през днешния ден, както и младите футболисти, които се развиват в клубовете си. Трябва да се отбележат и самостоятелните качества на играчите ", акцентира треньорът след триумфа.

" Беше доста сложен мач, Швейцария имаше най-хубавата отбрана на европейските квалифисации. Те имат различев жанр от Сърбия, играят с повече триъгълници. Разполагат с доста положителни футболисти, като Емболо, Джака, десния им бранител и вратарят, който е отличен. Пакета беше в обикновено положение, другояче нямаше да го използваме. Ние обаче би трябвало да четем играта. Мачът изиска да търсим други решения и по този начин в игра влезе Родриго ", изясни бразилският експерт.

" В отсъствието на Неймар тимът беше звездата ", отговори Тите на въпрос дали неналичието на футболиста на Пари Сен Жермен се е усетила на терена.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР