Селекционерът на националния отбор на България по волейбол за жени

...
Селекционерът на националния отбор на България по волейбол за жени
Коментари Харесай

Лоренцо Мичели: Не можем да се сравняваме с Италия

Селекционерът на националния тим на България по волейбол за дами Лоренцо Мичели разяснява след , че този противник е " доста надалеч от нас, на напълно друго равнище ".

" В първия гейм видях тимът ни да направи положителни неща. Имаше решения в офанзивата, с които се опитахме да се противопоставим. Те са част от бъдещето на нашата игра. Така желая да се представяме непрекъснато. Във втория и третия гейм нямахме никакви шансове против Италия. И освен поради наши неточности. Съперникът е доста по-силен физически и механически от нас ", сподели той за уеб страницата на БФ Волейбол.

" Нашата стратегия и проект са напълно разнообразни от Италия. Те играха с най-хубавото против нас и справедливо ни победиха. За нас това беше първи мач след тежка седмица на тренировки, която приключи с две победи, които непременно трябваше да спечелим. Горд съм от девойките и от това, което направиха до момента на Европейското. Не желая да давам доста глас на днешния резултат. Не е действително да мислим, че можем да се съпоставяме с Италия на този стадий ", добави Мичели.

" До края на груповата фаза би трябвало да победим най-малко в още един дуел и да се класираме на осминафинал. Искам да играем добре и знам, че тогава всичко ще се подреди. Мачове като този с Италия са огромен опит за нашите девойки. Те се учат и виждат какво би трябвало да вършат. Искам да се борят и те го вършат. Когато приказваме за Италия, Турция, Полша и Сърбия, знаем, че те са доста пред нас. Ако играе по този начин, " Скуадра адзура " е любимец за купата ", разяснява още селекционерът на България.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР