Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров говори след загубата

...
Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров говори след загубата
Коментари Харесай

Александър Димитров: Трябва да започнем да побеждаваме

Селекционерът на младежкия народен тим Александър Димитров приказва след загубата с 0:1 от Русия в контролна среща.

" В по-голяма част от мача съм удовлетворен от момчетата, само че не съм удовлетворен от резултата. В последна сметка би трябвало да спрем да се бием и да почнем да побеждаваме. Стараха се, удовлетворен съм от това, само че непредизвиканите неточности не ми харесват. Не съм и удовлетворен, защото желая да сътворяваме повече положения. Като игра и държание, не заслужавахме да загубим ", сподели Димитров.

" Липса на шанс, майсторство, класа. Много са аргументите. Имаме играчи, които са изморени, тъй като доста са играли. Имаме играчи, които са изморени, тъй като изобщо не са играли. Отразява се, когато не се играе постоянно и то си проличава. Стараят се, дават максимума от сегашните си благоприятни условия. Юни месец за нас е доста сложен. Те са страхотни и работят добре с голямо предпочитание. Стараят се и нямам забележки.

" Не стигат двете инспекции, нито време, нито мачове. Трябва да имаме доста лагери, доста мачове изключително след тази пандемия, тъй като това разколебаване е точно от неналичието на интернационален опит. Ако съпоставим с предходния набор какъв брой мача имат те, обикновено е в този момент да има стрес поради ковид. При всички положения, в случай че тези играчи създадат подготовка и играят, ще бъдат още по-добре. Русия е доста мощен тим. Март месец бяха на Европейското състезание, тъй че аз съм оптимист за нашето показване. Няма значение къде играеш. Нищо не може да размени игровата подготовка и ритъма ", сподели Димитров.

" Мачовете са доста близо. Никой не ни е поставял за цел класиране. Групата ни е доста тежка. Фаворити са Швейцария и Холандия, само че каквото стане. Всеки мач подхождаме по еднакъв метод. Ако побеждаваме, се класираме. Ако не побеждаваме - не се. Елементарно е ", заключи Сашо Димитров.
 Младежките национали отстъпиха на Русия в контрола
Младежките национали отстъпиха на Русия в контрола

" Сборная " надделя " лъвчетата " с 1:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР