Селекционерът на Казахстан, който започна по изключително успешен начин престоя

...
Селекционерът на Казахстан, който започна по изключително успешен начин престоя
Коментари Харесай

Мъри: Моята първа родина играе срещу моята втора родина

Селекционерът на Казахстан, който стартира по извънредно сполучлив метод престоя си отпред на някогашната руска република, призна на формалната конференция преди инспекцията с България на следващия ден, че една против другата се изправят първата против втората му татковина. Стоилов се изрече ласкаво за състава на Петър Хубчев, като съобщи, че отборът му ще се изправи против мощен тим, което подсигурява добър и забавен мач.

“Моята първа татковина играе против моята втора татковина. Очаква ни добър и забавен мач. Казахстан ще играе против мощен тим, който е в Топ 40 в класацията на ФИФА. Моите момчета би трябвало да не помнят успеха над Унгария и да насочат вниманието си към България. За мен е доста значимо по какъв начин ще стоим на терена”, съобщи Стоилов.

“Имах опция да виждам България и Босна. Футболистите на Петър Хубчев демонстрираха добър футбол, висока скорост, добра техника. Ситуацията в националния тим се промени доста. Очаквам против нас да се изправи един извънредно порядъчен отбор”, разяснява обстановката при “трикольорите” някогашният селекционер на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР